Mina föräldrar vill inte ha mig..

.. eller i alla fall inte när det vankas fest. Bollas nu mellan om jag ska sova hos mamma eller pappa imorrn, pappa tycker jag ska sova hos mamma, trots att jag faktist bor hos honom. Men snäll som mamsen är så får jag nog sova där om inte pappa släpper in mig imorgon morron när jag kommer hem. Vem vet vad som händer, kanske sover på en parkbänk, eller i en buske? Det är ju trots allt också ganska mysigt ;)..
Ett litet snesteg så får man sota för det låång tid efter, hujedamig säger jag bara.

Nej men nu är det sovdags för mig, ska upp tidigt imorgon för att komma med buss 877/804 med slutstation UPPSALA!
Sov sött allesammans, och dränk inte era sorger i allt för mycket alkohol imorgon.. eller jo gör det förresten ;)


Valborg tomorrow!

Imorgon är det dagen med stort D, och det verkar som att det tillomed kommer vara ganska bra väder, sköönt :).
Min dag kommer först spenderas i Uppsala, om det inte regnar då, sen beger vi oss hemåt och till Alex där det blir grillning osv. Mycket trevligt, fast är lite rädd att valborg ändå inte kommer leva upp till de enorma förväntningarna man byggt upp.

Kom en aning sent idag till skolan eftersom att jag uppfattat det som att vi började kvart i 11 men började 10.25, efter det var det specialvalet och lite fotbollskickande. Orkade inte gå på matten så jag och Sofie gick och kollade på semifinalen i tjejernas skol-SM, kikade klart på första halvlek då det stod 2-2 mellan WGY och nån borlänge skola. Får hoppas att westerlundska vann tillslut! :)

Nej dags för mig att kila och äta lite, sen beger sig jag och S ner till affären för att handla lite inför imorrn. Kvällen kommer nog gå åt till att försöka välja ut morgondagens kläder, mycket, mycket svårt!
image11

Förresten verkar det som att hela Sverige ska till Uppsala, får se om man överhuvudtaget får plats i nån buss? ;o

Skoola

Sitter på världshistoriens tråkigaste lektion för tillfället, Win Touch vilket är nått konstigt dataprogram. Tror inte ens det är någon som faktist jobbar i klassen ser jag nu, alla är inne på bilddagboken osv, stabil klass! ;)

Fick nyss reda på att vi även har ett prov på datan 20 över 2, så önska mig lycka till för nu jävlar ska här skrivas för MVG i kursen, eller ja vi får se hur det bli med den saken! ;)


Dagens fråga: Skulle du träffa din kompis ex?

Music maestro

Jag antar att de flesta hört talas om Esmee Denters? Hon är i alla fall en sångerska som blev känd genom att lägga in videos på Youtube och nu har hon sjungit med exempelvis Justin Timberlake och Natasha Bedingfield.
Här är en annan "youtubare" som jag tycker är lika bra som Esmee plus att hon som omväxling även sjunger sina egna låtar, Mia Rose heter hon förövrigt:




Nya modet?

Jag vet inte hur många av er som har läst om det nya jeansmodet som har slagit stort i Brasilien och som nu även ska lanseras i Storbritannien. Lågt skurna jeans, med insydd stringtrosa, det låter väl hett?
Anledningen till att dessa något annorlunda jeans överhuvudtaget kom till var för att efterfrågan på lågt skurna jeans utan att visa hela arslet, var mycket stor.

image8          image9

Jag själv skulle nog aldrig ens tänka tanken att sätta på mig en sådan modell, men den åsikten kanske jag är ensam om?

Vad säger ni, hiss eller diss för det nya jeansmodet?

Veckans hetaste

Adam Brody
image7

Lördag kväll..

Kvällen blev inte riktigt som planerat, var tänkt att jag skulle umgås lite med Jakob men så blev inte fallet. Blev istället en promenad med Erik vilket ledde till att vi tillslut hamnade på tivoliområdet, där träffade jag Sara som jag förvörigt har saknat hur mycket som helst! Stötte på lite mer trevligt folk som jag inte träffat på ett tag, så kvällen blev lite rolig lite trots att jag inte fick träffa J, kanske blir imorrn istället :)

Nej men nu börjar jag känna trött och tänker bädda ner mig i sängen och kika på "Supersugen", om du inte sett den så gör det, tonårshumor på hög nivå! ;)
                                                         image6

Vem bar den bäst?

Stacy "Fergie" Ferguson Vs Hillary Duff
Båda två dök upp med denna klänning från Tory Burch på nyår och frågan är då: vem bar den bäst?
Var det den 33 åriga sångerskan Fergie
eller den 20 åriga sångerskan/skådespelerskan Hillay Duff?

image5

Personligen tycker jag att klänningen ser grymt snygg ut på båda, men om en ska väljas så blir det nog
Hillary Duff.


v

Talang 2008

Talang 08 lär vara ett av de sämsta program som finns, dagens avsnitt bjöd på b.la en sjungande transa, en urusel ståuppare och en liten kille som sjöng med stängd mun. Vad är det för talang igentligen?! ;o Jag skulle kunna sätta på mig oranga kläder, gå upp på scenen och börja sjunga och sedan kalla mig för världens enda sjungande morot, det är ungefär lika underhållande! Nej herregud, dagens bästa var trollkarlen i slutet, och bästa
hitills har varit Zara Larsson, ni vet den 10 åriga tjejen som sjöng låten Greatest Love of all. Det, det är talang, ingen jävla wannabe Björn Gustavsson som går omkring och skämtar om  politik och som i stort sett är lika rolig att kolla på som en påkörd grävling, man mår helt enkelt mest illa av att se dem.


Desvärre vet jag inte hur man lägger in videos i bloggen så ni får nöja er med en länk ;)
http://www.youtube.com/watch?v=IECbRle8i_c&feature=related


Senila lärare m.m

Kom nyligen hem efter en av de skönaste skolveckorna på länge, tisdag ända dagen vi gick som vanligt tror jag. Idag slutade vi exempelvis lite efter 11 istället för vid 3, i onsdas började vi vid 2 och slutade 30 minuter senare.:)
Har helt enkelt vart otroligt skönt att slippa alla senila lärare som inte har en blekaste vad de håller på med!

Dagens svåraste var såklart provet, som jag inte förstod mycket av, blir till att prata lite med Kerstin för att åtminstonde VG i Turism till sommaren. Bara 6 veckor kvar nu, sen är det sommaarloov, sola, festa och sova är det som kommer gå repeat! :)

Ikväll blir det kanske till att kolla på när ESK spelar match, och efter det vet jag inte, kanske vara med J? :)

Stora små fiskar!

Trevlig helg allesammans! :)


Megan Fox

Megan Fox från Transformers har blivit utsedd till världens sexigaste kvinna av magasinet FHM, inte helt rätt enligt mig. Blake Lively från Gossip Girl borde ha legat i toppen enligt min åsikt, nu ligger hon "bara" på plats 9 med kändisar som Hillary Duff och Emmanuelle Chriqui framför sig, INTE HELT RÄTT!


På tal om GG så finns första avsnittet av S.2 att ladda ner nu, dock utan svensk text men det funkar ändå! :D

Vad tycker ni? Vem borde igentligen toppa listan över världens sexigaste kvinnor?

---


Sommar i Enköping, 20 grader ute, mycket nice! :D
Sköön skoldag idag, började 8.45 med ett oförberett prov i handel & service, och efter det slutade jag för dagen. Bella och jag drog oss upp på staden och letade lite presenter till Carro och Sofie som fyller 17 idag grattis tjejer!, efter det fick man skåda en köttbulls-ätar-tävling mellan bella och sofie.
Efter att även de andra slutat så vart det lite fika och lek hemma hos carro med tjejerna och efter det drog Aykal och jag oss hemåt.

Ikväll/natt återvänder syster och mamma hem till Sverige, antagligen bruna som få efter att ha lapat sol i Grekland en vecka! ;o

..händerna i taket om du är fjortis

Irriterande, störande, ja du kan kalla dom vad du vill för de söker ändå bara din uppmärksamhet för att få som dom vill.   Hade ett mycket trevligt samtal med J, samtalsämnet var fjortisar och vi pratade Aexempelvis om att säga att man var tillsammans med en kille och att dom var jättekära, för att få uppmärksamhet efter att han tragiskt nog dött, att ens säga nått sånt när alla hans vänner vet sanningen, jadu.. patetiskt kanske är ett bra ord att nämna i det sammanhanget? 
Ledsen om jag verkar lite sur, men att lägga ut bild efter bild på bilddagboken med texter som "leva eller dö, jag vet inte vad jag vill" under får mig att lacka ur lite, om man nu mår så jävla dåligt, varför inte prata med din kompisar eller gå till en jävla teraput istället för att berätta för världen att man är självmordsbenägen?

Nej, förlåt, men människor som bara söker uppmärksamhet tål jag inte, det finns faktist hjälp att få om man mår dåligt.

Med kritvita läppar, med för mycket idomin
Kan inte ens den vackraste vara fin
Och med en fylla som består utav en 2:25a,
eller en burk öl som du fått utav din vän Emma
Jag ber dig, spara ditt skitsnack till nån annan och stanna hellre hemma!

---

Klippningen blev inte riktigt så hemsk som jag hade trott men klippte säkert av 1 decimeter av håret i alla fall. Kändes som allt var borta när man drog händerna igenom det, urtunnat som satan!
                                                                image2

Ikväll är det nog lite övningskörning som gäller, jag uppmanar därför alla i Enköpingsområdet att hålls sig borta från stadens gator, köra bil är nämligen något som jag absolut inte tillhör världseliten på!

Någon som vet vart man möjligtvis kan hitta en fin skinnjacka ?!

Frisör från helvetet

Vakna för en stund sen av att solen sken in genom fönstret, absolut bästa sättet att vakna till om man ska vakna överhuvudtaget :). Snart dags för mig att fixa sig lite innan skolan, sen blir det antagligen en simtur med Sofie. Efter det är det dags för mig att kila till frisören, jag vill men ändå inte, om allt slitet måste tas bort så kommer det antagligen sluta med att jag går där ifrån snaggad och därmed ser ut som en sneknullad apa. Förhoppningsvis behöver jag inte klippa bort allt slitet, för då blir det löshår för hela bunten som gäller och jag har inte råd med det!

Hellre slitet och kvar på huvudet än slitet hår marken och jag får lämna frisören från helvetet med en ny, väldigt kort frisyr.


Prinsessan & mördaren?

Pluggandet gick käpp rätt åt helvete rent ut sagt, öppnade inte ens boken som jag måste bläddra igenom lite snabbt innan svenskan imorrn.Boken heter Prinsessan och mördaren, någon som läst den? Men börjar som tur är inte fören runt 2 imorrn så jag borde ha tid ha studera lite på morgonen innan jag påbörjar den långa vandringen till skolan. Istället för bokläsning  blev det en liten snabb promenad med sofie , var även över till mamma och hämtade min kamera.


Kan passa på att tipsa om en mycket bra singer/songwriter som går nonstop i mina högtalare för tillfället, Chester see är namnet och du kan lyssna på honom här!

självförstörelse?

                                                                                                                                                                            
Sitter för tillfället och läser lite bloggar, en kompis till mig hade skrivit att hon ska träffa farbror plastikkirurg för att möjligtvis rätta till ett liitet fel på kroppen, hon är söt ändå och behöver inte detta, är min uppfattning, hennes verkar vara en helt annan. Jag har exempelvis många fel på min kropp men att lägga mig under en skalpell för att rätta till dem är inget jag tänker göra i första taget, detta kanske beror på att jag har en enorm skräck för läkare, men ändå.
 
Att tex. operera in silikon i brösten är nog det jag anser vara det absolut dummaste som finns, få ordet BIMBO stämplat i pannan för resten av livet är jag inte särskilt hajj på. Men visst, att möta en 50 +are på gatan som har märkbart opererade bröst, en lite för liten tröja för sin ålder och som tror att hon är runt 20 år, är ganska roligt. Ett gott skratt förlänger livet, och sålänge ni fortsätter att förstöra era kroppar på det sättet så får jag fortsätta att skratta, och förlänger därmed livet ytterligare några år!

Nej nu är det dags för mig att begrava mig i en bok som ska redovisas på svenskan imorgon, och massa frågor som jag istortsett inte fattar någonting av!
:)


Cooper

Började tidigt idag, tillskillnad från halva klassen som hade sovmorgon, tråkig engelska och efter det en håla på några timmar. Vi hade ingen lust att sitta i skolan och häcka hela tiden så vi gick hem till alexsandra och hoppa lite studsmatta osv, efter det blev det ett besök på ricos och salladsätande:).
På schemat på idrotten så stod det självklart cooper-test, 3 km springande på tid, jobbigt värre!
Efter att ha tagit ut mina sista krafter på testet så plågades vi i 1 timma på matten, ekvationer, är det någon som nånsin har förstått det?

Bokade även klipptid efter skolan, imorrn eftermiddag är det jag som besöker miss frisör ;o

första inlägget!

Skoldagen idag var ganska intressant, dagen började med 1 timmes lektion i handel och service, skulle svara på lite frågor och sen fick vi gå och slippa 2a lektionen. Eftersom att det var massa uträkningar och annat strunt så skrev alla av en viss person, vår klass är grymma på matte! ;)
Det var även världens jävla fajt i skolan, aldrig vart med om värre, nycklar som slängdes på varandra, hårdragningar, slag och sparkar. Och alla bor stod och kolla på, det som var lite roligt var ju att det var 2 tjejer som slogs, och vem vill missa en bra catfight + att ingen vågade gå imellan.

Efter att ha beundrat detta fenomen så glassade vi lite i solen lite innan det var dags för prov, svårtsvårt var det.
Förövrigt så blev jag stannad på vägen hem av en tjeck (?) som babbla på, på engelska. jag förstod inte ett ord av vad han förens han frågade om jag kunde visa vägen, artig som jag var sa jag att jag inte visste vad han pratade om och sprang därifrån. Nu i efterhand förstår jag att han frågade var komvux låg, oopsie ska börja lyssna lite bättre ifortsättningen tror jag ;).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0