skola och bresse

Gjorde absolut ingenting i skolan idag, och då överdriver jag inte ens.
Började halv 1 med turism, där vi bara satt i ett rum och kollade på några som jobbade,
efter det svenska, och då fortsatte vi göra samma sak! Ibland förstår jag mig inte på skolan alls ;o
Efter att ha genomlidit dessa jobbiga (?) timmar promenerade jag och sofie till idrottshuset där vi simmade några längder, efter det var det hemgång.

Vid 7 skrev sofie att vi skulle ut till bresse, så vi cyklade och mötte upp bella innan den långa vägen till stranden började. Väl därute var det faktist ganska trevligt med mycket volleybollspelande.
Kom hem för ett tag sen och har nyss kommit ut ur duschen så nu antar jag att jag ska sova lite granna!

Sov sött allesammans :)


Aldrig mer!

Igår när vi fikade i parken fick alex den briljanta ideén att vi skulle åka inlines ut till bresse.
JAA tänkte vi, och var inte sena att haka på förslaget.
Men när det äntligen kom till den stora stunden och det var dags att åka så hängde inte alexis med iaf.
Blev då jag, sofie, bella och ellen som begav oss ut.
vurpade 3 gånger, varav 2 av dom var rejäla! Måste lära mig bromsa när jag kommer i fart, slutade i diket då jag försökte bromsa, slog en volt och landade med huvudet i brännässlorna och fick massa maskrosäckel i munnen!

Vi kom iaf fram tillslut då åt vi våra goda mackor som vi förberett, smarrigt :)


Nej men dags för mig att plugga, ska redovisa min bok på svenskan imorrn och har 300 sidor kvar att läsa innan jag kan skriva en summering och jämförelse med en annan bok.



Skavsår som satan har jag förövrigt efter inlinesen och imorrn ska vi springa 5 km på idrotten,jag tror jag hoppar det ;o

Sämst!

Sverige tippades av de flesta länderna som en kandidat till vinsten , ack så fel de hade. Hon kom väl typ nästan sist? Bara för att europa kompisröstar och för att deras musiksmak är lika med noll,zero och nada. Dima Bilan som vann hade en låt som var 10 ggr bättre med 2006, och den kom überdåligt till.
Men idag, det var pinsamt, tillochmed satanisterna, piraterna och de som tvättade kom före Perrelli!

Så europa Sug av er för Sverige rockar arslet av er när som helst!

Vem bar den bäst?

Blir en liten annorlunda "vem bar den bäst" idag, det blir nämligen 3 personer att välja mellan.
Den 34- åriga Dixie Chicks sångaren Natalie Maines,
den 37-åriga sångerskan Dannii Minogue (syster till Kylie Minogue)
och tillist den 27-åriga affärskvinnan/modellen Ivanka Trump.

Klänningen är signerad Dolce & Gabbana
image42

Min åsikt är att Ivanka Trump bar den lite bättre än de andra.


Blod Svett och Tårar

Gårdagen blev inte riktigt som planerad, var väldigt mycket folk där ute, vilket ledde till bråk osv.
Kvällen började iaf trevligt då vi anlände runt 6-tiden, grillade vår mat och satt och åt den i godanro. Redan vid 7 började folk bli lite dragna, och när inlinesgänget kom lite efter 8 så vart det ännu mer fart på drickandet. Killarna som alltså åkt inlines och förfestat den drygt 2 mil långa sträckan ut till koffsan slängde sig i vattnet, som förövrigt var så kallt att man kunde få köldskador av det. Tobbe blev kvar med nederdelen av kroppen i vattnet och folk började tro att han var död, så var det dock inte som tur var.

Desto mörkare det blev desto mer packade vart alla, detta ledde till ett antal bråk eller "gräl". Det började även bli riktigt kallt så istället för att stanna och tälta så valde jag att ta den lätta vägen hem dvs hoppa in i en bil och få skjuts.

Kvällen blev dock inte helt misslyckad, utan den var ganska rolig,, ibland :)

Tältning osv

Snart ska jag och syster åka och hämta upp Bella och Alex och sedan bär det av till koffsan där det ska grillas, sovas och drickas. Kommer nog bli iskallt framåt midnatt och då kommer jag antagligen ångra mitt beslut att leva vildmarksliv över en dag/natt. Men hey shir happens, det blir iaf nått att prata om iskolan!
Denna gång är vi tillochmed i säkerhet från poliserna, Jippi för den! :D


Tack till syster som ställer upp som chaufför idag (a)


Nej dags för mig att kial iväg, berättar imorrn hur denna upplevelse var, om jag överlevt villsäga.
Puss

Isabella Stenebäck

Detta är min vän Isabella, även kallad Kissa och Bella. Det roligaste som går att göra enligt henne är att bli tagen av polisen och få sin dricka konfiskerad. Hon är även en riktig stjärna i skolan, när hon inte skolkar vill säga. Det värsta som finns är fotboll och förtillfället håller hon på med ett stort projekt som ska leda till att Alex slutar med denna bollsport.
Hon får förövrigt damputbrott var 10 minut då hon ställer sig på en stol, slår sig på bröstet och tror att hon är donkey kong. Men trots allt detta gillar vi henne otroligt mycket ändå :)





image41

Kolmården 08!

Allt är bokat och klar, den 13 juni drar 10 personer ifrån den lilla staden Enköping ner till norrköping, bor på hotell och går på kolmården! Är dock lite osäker på om vi överhuvudtaget kommer lyckas komma fram till hotellet då ingen av oss har en blekaste om hur det ser ut därnere ;o
Men men, vi får hoppas på att allt går finemang och att vi rockar häcken av kolmården! ;)
image39

Manchester United!

Prisa gud, här kommer skatteåtebäringen!
 Vinst med 6-5 på straffar, I'm loving it! :D

image38

Sängen väntar, stort prov imorrn på morgonen som kräver att jag är utvilad.
Sov sött sötnosar!

Hata

Jag uppriktigt sagt hatar skolan just nu! Prov imorrn på 4 kap. i försäljning och service, kan inte mycket av det inte. Sen ska novellen vara inlämnad imorrn också, jag förstår inte hur jag ska hinna med allt ;o

Efter skolan tränade jag bella sofie och alex, först lite gym och sen simmade jag och sofie lite också.
När jag nästan var hemma så stod det en fyllgubbe och blockera vägen för mig, han försökte balansera en väska på styret samtidigt som han släppte cykeln! Han stod även och skrev VAFAN  gång på gång, jag blev självklart livrädd och hoppade över buskarna, kutade över stora vägen och in i säkerhet.. Trauma, minst sagt ;)


Det brinner i skolan!..

Eller ja, rättare sagt vi trodde att det brann i skolan när brandlarmet gick vid lunchtid i skolan idag.
Alla fick panik och rusade ut, eller alla förutom jag fick panik och rusade ut, för som den superhjälten jag är så måste jag behålla lugnet i alla lägen ;)
Vi fick iaf stå ute på gården och frysa arslet av oss i ett tag innan vi äntligen släpptes in igen.
Jag, B , X och S tröttnade pga av detta på skolan och gick till kakugnen och åt lunch istället.
Vi orkade sedan inte återvända till skolan utan gick och tränade lite, och struntade i matten.

Nu sitter jag här, har varit ute och promenerat lite, öppnat skolböckerna för att plugga till provet och ska snart hoppa in i duschen.
Allt detta måste göras i en rasande fart så att jag kan återvända till datan och kolla på avsnitt 18 av Gossip Girl, detta program ger mig abstinent besvär! :D

Veckans hetaste

Charlie Hunnam
image37

Pluggandet..

.. tar över mitt liv. Skriver för tillfället på en novell till svenskan som ska vara inne på torsdag, den blir überdålig och jag förstår inte ens själv vad jag snackar för skit i romanen. Pluggar även till försäljning & service provet som är på torsdag, inlämningsuppgiften till maggans ämne ( eftersom att några i klassen har fel i huvet och hellre gör en 8 sidor lång skrivuppgift än ett prov på 10 frågor!), och har även matteprov som jag fortfarande fattar noll och ingenting av.

Nej men åter till pluggandet om jag ska hinna klart med allt innan sommarlovet, 14 skoldagar kvar bara! :D

Vem bar den bäst?

Både den 33-åriga skådespelerskan Drew Barrymore och
den 36-åriga skådespelerskan Jenna Elfman, har burit denna klänning
signerad DvF ( Diane von Furstenberg)

Frågan är samma som alltid: vem bar den bäst?

image36

Själv vet jag faktist inte riktigt vem jag tycker, men en liten fördel för Barrymore, kanske?


Soc nästa

Igår var det somsagt lite party hos Pontus, jag och carro traskade dit vid 22, dvs efter hennes match.
När vi tagit oss igenom hela stan och äntligen kommit fram och in i värmen igen så visar det sig att Pontus är råpackad, hälften av alla satt och kolla på hockey i vardagsrumet och alla andra satt  köket.
Slog oss ner i köket och instämde i falsksången som pågick, runt 1 hade vi gått till stan köpt lite mat. När vi bara var ca 5 meter ifrån porten in igen så kom polisen, hade 1 cider på mig och självklart tog de den. Fick lämna minapersonuppgifter denna gång med, lite komiskt att det var samma polis som på valborg som tog mig, Oskar heter han och har tydligen en flickvän som spelar i fj-100. Jag och Isabella börjar bli kända hos polisen, tagna 2 ggr på mindre än 2 veckor.

Soc nästa?!

Vila i frid


Pontus Granholm
1991-04-22  - 2008-04-11



                     

Begravning idag.

Party ikväll?

Sitter för tillfället helt nyvaken och ska snart städa huset lite snabbt innan jag knatar över till mamma.
Sen ikväll blir det nog lite fest för min del, fast dock ska jag nog vara nykter (:

Röklukten sitter fortfarande i efter gårdagens grillning, skrubbat kroppen så hårt att jag nästan började blöda, men ändå så luktar jag lika illa som en hel majbrasa typ. Hoppas bara att lukten går bort tills ikväll, annars får alla helt enkelt hålla för näsan i min närvaro.

Nej nu måste jag städa så att jag kan komma iväg till mamma nån gång idag :)

Kvällen

Kvällen spenderades som sagt i gånsta, vi blev ett med naturen och såg ut som riktiga scouter när vi grillade. Sprang omkring i skogen för att försöka hitta lite pinnar till vår fina eld, spelade kubb och ÅT MAT, det sistnämna var det som mest tid gick åt till. Synd bara att Soffan inte har lärt sig att man inte kan lägga saker på elden utan att de blir brända :(

Nej men ska väll snart hoppa in i duschen för att försöka tvätta av mig all denna äckelrök- lukt, lär dessvärre behöva bränna kläderna för att få bort lukten som svetsat sig fast i dem.

Grillning

Skolan idag var tråkig som vanligt, började skriva på en novell på svenskan vilket förhoppningsvis kommer leda till ett MVG i slutbetyg, om jag lämnar in den itid. Vet inte riktigt vad den handlar om ännu eftersom att jag är konstig och skriver inte riktigt som man ska.

Men iallafall, tränade och simmade efter skolan med såfia, och nu ska jag strax gå hem till henne och plocka iordning lite saker som ska med. Vi ska nämligen till gånsta och grilla med några tjejer i klassen, mysigt värre (:

Nej men nu måste jag dra, lovade sofie att komma itid och gå hemifrån vid 5. Gangstergänget har sammanträde, vem vet ni kanske stöter på oss ungdomsalkholister på staden ;)


Booring

Tjalalala, sitter i skolan och gör ingenting. Började dagen med ett prov i datorkunskap, gick nog ganska bra tror jag . Efter det lunch och nu sitter vi bara här vid datorerna och gör ingenting i väntan på att turismen ska börja om 15 min.
Efter skolan ska jag och såfia swimma lite och efter det kanske det blir en tripp till v-ås med pappa så att han för köpa lite nya kläder till mig ;D

Modemiss!?

Är det möjligt att Tamar Braxton gjort den största missen någonsin när hon plötsligt vaknade en morgon och valde att sätta på sig dessa "kläder"?
image35
Sannolikheten är mycket stor!

Larsson is back!

Henrik Larsson is back on track och är tillbaka i svenska landslaget.
Får hoppas att han kan rädda Sverige från ett fiasko i EM,

                                         image34

School

Tråkiga lektioner, tråkig fotbollsturnering och väldigt tråkiga lärare. Skoldagen kan helt enkelt förklaras som trååkig!
Kollade på film på engelskan, gick igenom en massa power point presentationer på handel, fotbollsturnering på idrotten och en lärare som lämnade oss på matten, satan roligt man har de ibland ;).

Ska försöka sticka ut och springa eller gå några varv i spåret innan det är dags att sova, men jag är så nedrans trött så får se hur det blir med motionerandet. Har redan däckat 2 ggr på soffan sedan jag kom hem från skolan runt 3, tur att det bara är 2 dar kvar i skolan denna vecka och bara ytterligare 20 tills det är SOMMARLOV, tummen upp för det!

Nej justja, dags för mig att motionera lite och kanske nöta lite matte som jag fortfarande inte fattar någonting av.
X upphöjt i 2 * 10 = 2100, värt att kunna det i framtiden? ;o

Picknick osv

Dagens skola bestod av 2 lektioner i försäljning och service, eller ja det blev 1 lektion bara för att vi är så duktiga :)
Efter det intogs en, inte så über god lunch och efter det var det dags för 2 lektioner med Maggan, dagen avslutades med svenska och sedan traskade jag och mina kära vänner till Coop och inhandlade lite picknick mat.
Det bar sedan av till klosterparken där vi satt i drygt 3 timmar och fikade och pratade, mycket mysigt :)

Nu på kvällen har jag bara hunnit med att äta lite food, som bestod av pizza! och en liten promenad.
 Snart är det dags för mig att lägga mig tillrätta i sängen, plugga på engelska glosorna som vi har tills imorrn och börja läsa en av de två böckerna som ska läsas och redovisas på svenskan, booriing ;o

image32             image33

Beatbox

Caleb Simmonds från canadian idol sjunger/ beatboxar in the jungle från lejonkungen.
Denna video går repeat hos mig kan jag ju säga,
lyssna och njut :)



Solning på G

Solen lyser och det är varm idag med så nu har jag chansen att få lite färg innan det är dags för skola igen imorgon.
Ska snart ta min madrass och lägga mig tillrätta på gräsmattan, och sedan ska jag inte röra mig på flera timmar.
Skriver lite mer snart för:
Mission solbränna 2008 är härmed påbörjad!

Veckans hetaste

Channing Tatum

image31

SOOL!

Det är mycket, mycket varmt ute idag, 29 grader för att vara exakt.
Har legat ut i någon timma nu och lapat sol med hopp om att jag skulle bli brun,
men nej nej! Ingen brunhet här inte, inga linjer efter bikinin eller nånting :(
Får hoppas på att det är lika bra väder imorrn så kanske brännan förhoppningsvis börjar ta fart :)


Vem bar den bäst?

Både den 17 -åriga R&B sångerskan JoJo
och den 21 - åriga skådespelerskan/ världens sexigaste kvinna, Megan Fox
har burit denna klänning designad av Jenny Packman.
Frågan är som vanligt: vem bar den bäst?

image30

Megan Fox bar, enligt mig, upp klänningen lite bättre än JoJo. Fast båda är grymt snygga i den :)


Kvällen

Kvällen blev inte riktigt som planerat. Min lugna hemma kväll förstördes när Jakob lyckades övertala mig att följa med ut. Gjorde inget speciellt utan vandrade bara omkring och prata, stötte även på en hel del fulla människor. ;)

Snart är det nog dags för mig att bädda ner mig framför någon film, ställa klockan på väckning runt 10 så att jag ka gå ut och sola. För det måste vara sol imorrn, när jag äntligen har chansen att sola :)

Kerr & Bloom

Miranda Kerr tillsammans med Orlando Bloom lär ju vara kändisvärldens hetaste par för tillfället?!
Hothothot!!

image29

Träning och skola

Skoldagen bestod av 1 lektion, matte såklart. Plågades igenom hela lektionen när jag satt där och inte fattade någonting alls ;o  Satt kvar i skolan eftersom att vi trodde att vi behövde gå på turismen, men icke sa nicke så vid 1 traskade jag och Sofie till I-huset där vi först tränade lite och efter det simmade. Sköönt :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska kolla på Esk- Fj-100, men vi får se om jag orkar gå hela vägen ner till planen (;


Värdelös

Åhå, jag vill sova, men måste göra de drygt 25 sidorna i matte som jag inte har gjort än. Och guess what? jag orkar inte! Jag hatar matte, det är bara ett ondskefullt sätt att plåga oss stackars ungdomar på. Jag menar ofta man har någon nytta av att kunna räkna ekvationer, jag kommer ändå avsluta min karrär på ICA eller dylikt och jag skulle bli förvånad om någon kund kom fram och bad mig räkna ut vad X * Y = 9 är. SUUUG!

Som rubriken antyder så är jag alltså värdelös på matte, och jag orkar inte bry mig om att jag halkar efter. 3 veckor kvar till provet som jag måste få bra på och sen hasta la vista baby, SOMMARLOV!


Nej sängen och pluggandet väntar, sov sött allesammans :)

Perrelli ser ut som en transa

I dagens tidning kan man läsa om melodifestival vinnaren Charlotte Perrelli och hennes utseende.
Det är den norske artisten Åge Sten Nilsen som har gått ut och talat om för världen att Perrelli :låter som en maskin och ser ut som en transa.
Tycker inte han ska försöka dra ner Sverige i skiten bara för att han kom sist(?) i schlagerfestivalen 2005 och ordagrant SUGER + att hans utseende inte är helt magnific heller.

image24                             image27

Jadu, vem är mest lik en transa här igentligen? man ska inte kasta sten i glashus Åge.  


Sommar och sol

Det är VARMT ute för er som inte lagt märke till det än, 26 grader i solen, typ. Det gör mig så glaad, hoppas bara att det håller i sig till helgen så att man kanske kan få lite färg på sin kritvita kropp :)

Skoldagen var varken så lång eller jobbig, började med att simma med Sofie på morgonen, efter det 45 min engelska, turism och svenska och sen slutade vi. Älskar såna dagar, fast hatar att vi har mycket plugg för tillfället, PP- presentation på minst 7 sidor som ska vara klar imorrn. Och jag har inte kommit långt alls, lyckat! :P

Nej men jag ska väll återvända till pluggandet ett litet tag och åtminstonde försöka  göra några sidor till på presentationen.
Skriver senare igen :)

Reseledare sökes!

Sitter för tillfället på turismen och skriver om ett yrke. Valde att skriva om reseledare, ska även intervjua en som arbetar som detta senare. Så om någon kan tänka sig att intervjuas av mig så SNÄLLA hör av er, för jag har ingen aning om vem jag ska göra denna intervju på ;o


Fick förövrigt MVG på senaste turism provet, chockande, men mycket , mycket roligt! :D

Gossip Girl- 16

Oh my god! Är det någon mer som har sett avsnitt 16 på GG? Mest dramatiska hittils, jag vill bara se mer, mer mer! Det ena överträffade det andra i avsnittet och om ni inte sett det redan så gör det, jag lovar ni kommer inte bli besvika!

image23

X.O.X.O

Tråååkigt

Jag sitter för tillfället och gör absolut ingenting, orkar inte plugga så funderar på att gå upp och lägga mig. Men NEJ jag kan inte sova nu, klockan är bara 7 liksom, det funkar inte. Jag börjar bli gammal, längtar tills jag får sova igen ;o.

Slutade förövrigt kl 2 istället för 4 idag eftersom att vi inte "behövde" gå på matten, vi bildade vår egen uppfattning om den saken ;).



Brolle är tillsammans med Elin Lanto, och de har tydligen vart det i 6 månader. Vad hände ;o
image22


Skooola

Sitter i skolan och håller på med en Power Point presentation på damunderkläder. Det är tråkigt, jag vet inte vad jag ska skriva och det blir fult! Håller för tillfället på med sida 2 och den ska vara MINST 7, lycka till säger jag bara! ;o

Fotboll på idrotten snart, på en überdålig plan och med försmå fotbollsskor, kan ju inte bli bättre

Bekännelse

Okej, jag har en liten bekännselse här, kommer ni ihåg pojkbandet Hanson som var populära på slutet av 90- talet? Jag har i alla fall börjat lyssna på dem igen, tankat deras låtar och kan överraskande nog även texterna till dessa med. Särksilt mycket skrålar jag med till Mmm bop, låter ungefär som en skadeskjuten kråka när jag sjunger, men hey, vad gör väll det ;)




Skooola

Skoldagen var väldigt snabbt över, 45 minuter svenska på morgonen och sen slutade vi för dagen, sköönt!
Efter lunchen så gick jag och Sofie och simmade lite, 70 -80 längder hann vi nog med i alla fall, så nu kan jag njuta av kvällen utan att känna tvång att röra på mig :)

Fick även reda på vad vi kommit in på på individeuella valet till 2an, kom in på Psykologi och Historia som var mina förstahandsval. Känns bra, nu slipper jag plågas på, ja vet inte ens vad jag valde ;o

Ikväll är det förövrigt även slutaudition i talang, jag ska försöka komma ihåg det. Heja fram mina favoriter till semi.
Sverige har match idag igen i hockey VM(?) kl 00.45! Ofta jag tänker förstöra min skönhetssömn för det ;o

Veckans hetaste


John Mayer


image21

Talang och RMK

Gomorgon folket! :)
Sitter hemma hos mamma och kollar på reprisen av talang, igentligen är det bara ett nummer jag väntar på att få se, RMK & co. Dom är gryyymma, inget snack om saken!

ikväll blir det nog mycket pluggande, måste göra klart svenskan som skulle vart inne för 2 veckor sen ;o

Nej men nu börjar talang igen, dags för mig att kila och bänka mig framför tvn. skriver senare igen :)

Vem bar den bäst?

Sienna Miller Vs Jemima Khan

Både den 26 åriga skådespelerskan Sienna Miller och
den 34 åriga Jemima Khan, som b.la sysslar med välgörenhet och har haft ett eget klädmärke,
har burit denna klänning ifrån Chanel.
Vem bar den bäst?
image20

Själv tycker jag att det helt klart är Sienna Miller.

Gomorgon

Gomorron allesammans, sovit gott? :)

Vaknade och gick upp för ett tag sen så har stått och diskat allt från gårdagen eftersom att jag inte orkade göra det igårkväll.

Vad ska alla göra idag då?
Själv så får jag se vad dagen/ kvällen har att erbjuda, ska i alla fall kila över till mamma och sova där inatt och sen har jag inget annat planerat. Men sånt brukar lösa sig så vi får hoppas på det bästa :)

Kvällen

Sällskapet för kvällen gick nyss hem så nu sitter jag här i min ensamhet och gör ingenting.
Vi hann med både kubbspel, film tittande och ett donken besök där vi även stötte på alexsandra.

Jag och Isabella lagade förövrigt en mycket god middag, blev kycklingschnitzel, pommes och nån annan konstig sak :)

Nej nu är det dags för mig att göra mig redo för sängen där jag ska barrikera mig framför en film och tillslut förhoppningsvis somna. Sov sött sötnosar :)


Dagens låt


Madonna ft. Justin Timberlake/ Timbaland - 4 minutes



Gossip Girl

Åhå, jag är helt fast för serien, började kolla om från början igår kväll och har nu precis kollat klart på andra avsnittet på säsong 2. Nu måste jag vänta en hel vecka innan avsnitt 3 kommer ut.
Man blir inte beroende utav rökning utan det är Gossip Girl som orsakar allt, alla besvär kan skyllas på de vackra skådespelarna som fängslar oss framför tvn varje vecka.

image18image19



Men vad händer ikväll då?
Själv så ska jag nog umgås med lite folk som är hembjudna hit, bestämt oss för att b.la ta en kubbmatch, och sen får man se vad kvällen har att bjuda på :)


You know you love me X.O.X.O  , Gossip Girl

Jeansjacka

Gomorron allesammans :)
Gick upp i hyffsad tid idag, tänkte nämligen gå ut och promenera lite.
Sitter för tillfället och bara kikar runt lite på internet. Har kommit fram till
att eftersom att jag inte verkar hitta någon snygg skinnjacka så ska jag kolla
efter en jeansjacka istället. Och titta vad jag hittade:
image16

500 Kr kostar den och kommer ifrån Topshop

Betydligt mycket billigare än en skinnjacka kan vi ju alltid konstatera :)

27 Dresses

Hejhej :)
Dagen har vart väldigt lugn och spenderats till största delen framför tvn kollades på urusla program som gått på tv när jag inte orkat byta kanal.
Funderar på att starta filmen " 27 dresses" snart eftersom att den verkar mycket bra och jag kommer bara glömma bort att kolla på den om jag inte gör det nu ;). Efter den ska jag nog starta om GG från början så har jag något att sysselsätta mig med under kvällen / natten.

Om jag inte somnar så skriver jag nog lite senare också, annars får ni sova så sött :)
image15

Valborg slutade hos polisen

Dagen som spenderades i Uppsala  var mycket rolig, och vädret blev faktist riktigt bra tillslut.
Åkte hem med 2 - bussen till Enköping, gick hem, dushade lite snabbt, fixa om mig innan det begav sig till Alexsandra. Väl där så grillades det, lektes och pratades, trevligt trevligt. Det värsta hände när vi skulle promenera från Alex till en annan fest lite efter 23, vi blev stoppade av polisen, fick väskorna genomsökta osv. Självklart hade jag X - antal cider i väskan och blev därför intryckt i en jävla polisbil! Skit roligt, kommer kallas till förhör om ett tag eftersom att det inte är lagligt att ha alkohol i väskan om man är under 18.

Patetiska jävla wannabe-poliser som går runt och gör livet surt för ungdomar som har roligt, man hade haft det såå mycket roligare om dessa onda varelser bara lämnade stadens gator ifred.
Polis, aina eller snut jag kan kalla dom vad jag vill men de gjorde så att valborg fick ett väldigt hastigt slut!


Hur var eran valborg då? Förstördes den också av polisen?
image14

RSS 2.0