.... så var hon inte det


once a zero, always a zero

Nyss hemkommen efter en träningsmatch mot Vaksala, tror att exakt allt gick emot oss denna match. Förutom en domare som säkerligen hade rullar runt i sänghalmen med halva motståndarlaget, var vi allmänt dåliga. Inte ett vettigt avslut på mål trots många chanser, eller visserligen hade vi både stolp -och ribbträff men sånt räknas ju inte.. Vilket fall som helst slutade matchen 0-0 och vi märkte att vi har mycket att jobba på till seriepremiären nästa vecka.

En liten video från hemresan kommer också trilla in senare, länge sen jag skrattade så mycket faktiskt. Hääärliga tjejer i laget,,, ibland!

Happy now?

Jag vet, jag uppdaterar dåligt, ni behöver inte klaga. Jag hör er, men jag väljer bara att ignorera det ni säger.
Men allt rullar på rätt bra nu. Resan till Spanien är nu bokad och om några veckor beger jag mig iväg till costa brava tillsammans med lite sköna fotbollstjejer (som väljer att mobba mig för att jag inte får handla sprit på flygplanet.) Schemat för jobb på NY.er får jag i min hand på torsdag. På fredag är det fest, och på lördag ska jag springa omkring i västerås och göra någonting med barn för pengar ( nej jag är inte pedofil)
Och om några månader lämnar jag Sveriges mark för att undersöka andra breddgrader, England kan man också kalla det.

spyfluga

Igår bjöds det på lite fest, eller njea, jag bjöd väl på lite fest. Och lite var faktiskt det rätta ordet, blev inte så mycket klassfest utan mest lite häng.. Sofie försökte fejka en tatuering (för att få komma in billigare på krogen), vet ej hur detta gick i slutändan?
Kan även passa på att tacka den som spydde i mitt handfat, eller min syster tackar, nämligen hon som får stå ut med stanken eftersom att jag åkte därifrån.
Kan även berätta att jag gick vilse i västerås igår när jag försökte hitta tatueraren, jag kommer aldrig få brännmärkas!

Cash is king

Igår besökte jag Västerås med förhoppningarna om att boka tid till min tattoo, dock vägrade studion ge mig en tid och jag ska istället återkomma nästa vecka. Inte en chans, jag är fullbokad då!
Sprang även in på new yorker och fick ta en titt på mitt schema, självklart hade jag mina bästa veckor 31-32, och om ni hänger med så flyttar jag v 32. Detta ledde till att jag alltså fick stryka denna vecka och väldans många timmar = väldigt mycket pengar.. Så nu är det klart, jag kommer flytta till England utan ett öre i reservpengar. Stabilt!
Over and out

Vem var'e, vem var'e som sare?

Jag har varit så galet effektiv idag, städat ( nästan, diskat och vikt tvätt, räknas ändå! ) gett mig iväg och ätit lunch med Bettan för att sedan bege mig ner till den stora staden för att ha ett litet "möte" med Jihmmy. Det går bra nu kan jag berätta för er, snart ( om 10 år?) kan ni läsa om mig i tidningarna som Sveriges rikaste tjej. Kanske. Inte. 
Snart ska jag skutta ut i köket och slänga i mig  lite mat för att sedan springa de 4 km upp till Emmy, där kvällen ska spenderas tillsammans med tjejerna.
Vem sa att jag inte skulle klara av vuxenlivet va?
Va,va,vem var'e? Vem var'e som sare!?

Sagan om...

När jag var liten hade vi en gris som vi genast gav namnet Arthur ( ni vet som Arthur, den modiga grisen?)  (eller nej, det var Babe, men ni fattar principen). Vi blev väldigt fästa vid denna gris trots att han ofta betedde sig som ett svin av högsta rang. För att komma till saken, en dag rymde Arthur och hela familjen sprang längs vägen för att försöka fånga in honom igen. Måste varit en härlig syn för folk som såg detta. 

Detta kom jag att tänka på idag när jag skulle äta middag och pappa försökte få i min bacon, icke! Den gubben gick minsann inte, att äta bacon är nästan som att äta kanin, eller hund, en undulat eller en jäkla skata. Jag tog snällt min champinjon och gick där i från.
Äta gris? Vem kom på den puckade idén liksom?

RSS 2.0