Dagens låt!

Kid Rock- All summer long


rädda mig!

Sitter och kikar på "hide and seek" för tillfället. Ni tycker säkert att den är jättedålig och allt sånt. Men jag kan inte rå för det men jag blir faktist lite rädd när jag kollar på den. Första gången jag skulle kolla på den så slutade det med att jag satt med en kudde framför ansiktet en ganska stor del av filmen, denna gång SKA jag vara modigare. Jag ska visa att jag minsann är lika stor och tuff som jag säger att jag är.



Eller nej jag skojjade bara KOM OCH RÄDDA MIG!

David Beckham

David Beckham kan mycket möjligt vara en av de hetaste människorna som satt sin fot på denna jord. Han är onormalt snygg och jag skulle kunna offra min högra hand för att få honom. Att han spelar fotboll och är grym på det, gör honom
,om möjligt, bara ännu mer frestande!









Det skulle vara onormalt att inte vilja ha honom helt enkelt! ;)

Min smala lycka

Gutentag!

Ställde klockan och gick upp vid 9 och tog en liten promenad med hunden. Som sagt har hon blivit lite tjock så jag fick bära henne en liten bit för att hon inte orkade gå längre.      Har även hunnit med att äta frukost så nu tänkte jag lägga mig lite i solen och fortsätta läsa " Min smala lycka", känns som jag börjar bli brun om ryggen eftersom att jag bara solar den hela tiden. Det måste det bli ändring på!

Dagens låt!


Queen- Somebody to love


Gammal musik är av någon anledning ibland nedrans mycket bättre än all ny!

Girlicious

Kikade precis klart på finalen av Girlicious och visst tusan var det rätt tjejer som bildade gruppen tillslut!
Har visserligen inte följt varenda avsnitt, men av det jag sett så var det rätt iaf :)


Det märks ju att det är samma grundare som till PCD också!

Göteborg

Blev ingen minigolf mot André idag eftersom att jag plötsligt mådde hur illa som helst. Låg i soffan och kallsvettades i nån timma och sen mådde jag prima igen. Konstigt. Han är och spelar match nu så vi bestämde oss för att ta vår match någon annan dag, och jag SKA rocka skiten ur honom trots att jag aldrig spelat förut!

Nu på kvällen har jag jobbat lite, känns ganska bra att jag får välja mina egna arbetstider och jobba när och hur jag vill. Perfekta sommarjobbet enligt mig! :)

Verkar som att jag bara blir hemma ikväll, men det är skönt. Tänkte kika lite på Champions League kvalet, Go Göteborg! Måste ju självklart heja på det svenska laget trots att jag inte alls är en göteborgare igentligen.

gårdagen

Godmorgon, uppe i hyffsad tid idag också. Är nästan lite stolt över mig själv!

Igår blev det lite fest hos Johan, jag och Carro åkte dit runt 23-tiden. Och jag måste erkänna att det var en av de tråkigaste festerna jag vart på, på väldigt länge. Det var inte många som man kände där inte. Vi körde även på en nykter fest för en gångsskull och förtärde inte en droppe alkohol. Men vad vi fick höra igår så ska det tydligen bli ändring på det i helgen!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men ska nog hitta på nått. Ska spela minigolf, för första gången i mitt liv, med André. Jag kan inte ens träffa en golfboll när jag ska slå iväg den, så detta kan nog bara sluta på ett sätt!


Dagens låt!


2pac feat Elton John- Ghetto Gospel


Även fast låten är nått/några år gammal så tycker jag fortfarande att den är väldigt bra!
Lyssna och njut! :)

Bill Kaulitz

Jag måste erkänna att det tog ett bra jäkla tag för mig att förstå att Bill Kaulitz som är sångare i Tokio Hotel, inte är en tjej.  Första gångerna jag såg deras musikvideo till "Moonsoon" så lyssnade jag inte alls på texten utan hela videon gick åt till mina funderingar om det var en tjej eller kille. Bestämde tillslut att det måste vara en tjej, p.g.a. håret och, ja allt igentligen. Fick inte reda på att det var en kille fören jag gjorde bort mig lite när jag skulle försöka komma in ett samtal om bandet.

"Men alla där är ju så snygga!"
"Skojjarni eller? till & med tjejen?"
"Öhrm, du, det finns ingen tjej i bandet?"
"Va?! hon med så långt hår som sjunger då?"

Jag kännde mig vet det där laget väldigt uttittad och valde att snabbt och smärtfritt lämna konversationen innan jag fick stryk.

Okey, nu har jag vetat ett bra tag att HAN faktist verkligen är en kille, men när det dyker upp såna här bilder på honom kan jag faktist få mina funderingar igen.





Eller är det bara jag som tycker att han, i vissa lägen, ser ut som en tjej?
Pinsamt misstag av mig isåfall!


Förlåt alla ni som avgudar honom som antagligen skulle vilja halshugga mig för att jag tycker som jag tycker.


fel fel fel

Godmorgon, godmiddag, godkväll......

Gick upp för 1 timma sen så har inte hunnit göra så mycket än. Big sis kom precis hit så nu ska jag fika med henne och resten av familjen.

Igår blev det inte en lugn hemmakväll som jag trodde det skulle bli. Joel lyckades övertala mig att komma och leka med han och Lucas så det var bara för mig att traska till dem. Efter några större missförstånd så lyckades vi tillslut hitta varandra och vid 4 imorse låg jag och sussade i sängen igen.

"Joel, om jag är vid fel affär nu också så avlider jag!"
-" Men vart är du då?"
"Jaa vid affären där han bor kanske?!"
"Men ANNELI för i helvete, du är sämst! Vi gick ju upp till affären som ligger vid dig!"

Så fel man kan ha ibland, men jag skyller ändå lite på Joel ;)

Dagens låt


Sara Bareilles- Many the miles

Blow job


Hahah, usch vad jag skrattar!

Idag?

Idag har jag hunnit med lite snabb solning på morgonen, men de var alldeles för varmt för att kunna stanna ute en längre stund. När mamma kom hem runt 1 så åkte vi ner för att köpa saker som jag behöver till jobbet. Visade sig dock att butiken hade stängt så jag blir tvungen att börja arbeta utan material, som består av nål, tråd, snöre och knappar. Japp, jag är en syare (?!)


Får se vad som händer ikväll, ska försöka hitta på nått roligt. Om det blir lite svalare annars orkar jag inte göra ett skvatt!

Vad ska ni göra idag då?


Väckning på G!

Jag och lillebror bestämde oss för att kika på filmen "taking lives" med b.la Angelina Jolie i huvudrollen. Märkte att jag sett den förut, men till er som inte gjort det så tycker jag att ni ska kolla på den. Lite halv creepy på vissa ställen.
Lillebror har dock inte sett så mycket av filmen, han ligger istället och snarkar i soffan. Funderade ett tag på om jag skulle vara en sån där snäll syster som bär upp honom till hans rum. Kom snart på bättre tankar när jag kom på att han nästan är lika lång som mig och nästan är för tung för att bäras upp för en trappa.

Får istället väcka honom på ett annat snällt sätt, dvs ställa mig i soffan och hoppa & skrika att han ska gå upp och sova istället för att ligga och snarka så att inte jag hör vad de säger i filmen!

Tjockis!

När jag kom över till mamma så var även big sis och håkan där. Åt middag som bestod av kyckling och potatissallad och efter det blev det kaffe. Har nämligen bestämt mig för att bli vuxen så nu är det kaffe som gäller!

Boffie som varit borta hos görans mamma under tiden mamma och han vart på semester kom även hem. Och jag överdriver inte mycket när jag säger att hon rullar fram! Förstår inte hur en hund kan bli så tjock på bara 3 veckor, eller så kanske det inte är så konstigt när den får äta vanlig mat, med massa grädde. Blir till att ta ut henne på en lång,långpromenad imorrn så hon får tillbaka sin form igen. Stackarn orkar ju knappt springa, nej hundar ska inte vara tjocka!


Förut var vår lilla Boffie en riktig stekare, och nu har hon övergått till att se ut som en stekt köttbulle!



Kikade förövrigt på "det sociala spelet" nyss och herregud vad folk kan vara roliga! Samtidigt som Jonas Gardell visar vilken ûber-bög han är och jag sitter och skrattar åt den personen han är så skrattar jag åt de 3 andra för deras rolighet!


Dagens låt

Colby feat. Akon  -   What You Got

sometimes I run

Ska kila över till mamma snart skulle jag tro, hälsa på bröderna som kom hem från farfar idag.
Sen äta lite mat och antagligen sova där också. Gott med riktig mat som omväxling för nudlarna jag ätit 5 av 6 dagar nu ;)

Dagens låt kommer snart!


Xx

Soligt ?

Blev som vanligt med min solning, orkade ligga ute i nästan 1 timma. Och då plågade jag mig igenom de sista 30 minuterna. Det är tråkigt att sola! Fast förhoppningsvis börjar jag få lite mer färg nu så jag behöver inte ligga ute 180 timmar för att känna mig brun när jag kommer in.  För tillfället är det dock nästan igenmulet här i enköping, vad hände med solen?

Är det sol i resten av Sverige?

Och jag schteker...




ICA reklamerna kan vara dom bästa!

Sool

Ännu en dag då det är stekande hett ute!
Har tagit en snabb liten morgonpromenad, ätit frukost och nu är det solen som väntar.
Jag ska få färg, måste sola upp mig mycket nu så att inte Sofie är brunare än mig efter sin Turkiet resa ;)


Sovdags

Ikväll (eller ja hela dagen igentligen) har vart en riktig slappardag. Har kännt mig full (?!) hela tiden och har därför inte haft någon ork att göra nått. Var igentligen tänkt att jag skulle vara med Isabella och Alex ikväll, men efter att ha slumrat till på soffan 3 gånger så misstänkte jag att jag inte skulle vara något vidare sällskap och stannade hemma istället.
Ska snart göra mig redo för sängen, för snart somnar jag här i fåtöljen och det skulle inte vara så roligt.

Godnatt


Kvällens låt

Mariah Carey- Bye Bye


Aldrig nöjd..

Jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt.
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Full utan en droppe?

Jag förstår inte, jag går omkring hemma och känner mig hur full som helst.
Jag har inte ens druckit nått och ändå springer jag runt och känner mig helt borta, ungefär som när man precis slutat dricka och sakta men säkert börjar bli jättetrött och spyfärdig. Solsting kan det inte heller vara eftersom att jag knappt solat nått, bara 30 minuter idag och inget alls de föregående dagarna.

Så, kan man verkligen bli full utan att ens ha druckit alkohol?
Ska nog börja köra på den stilen på fester isf, blir lite billigare på det viset.

Tävling



Nu är jag med och tävlar om ett halsband på http://sannornas.blogg.se/2008/july/tavlingsdags.html
Var med du med, och vinn ett budskaps-halsband!

Today

Godmorgon!
Det är stekhett ute, solen lyser och jag är satans trött. Vill bara lägga mig och sova igen, så funderar på att ta en tidning och lägga mig i solen så kanske jag kan ta en liten power nap där.

Senare vet jag inte vad som väntar, får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt. :)

Kvällen

Efter att ha ätit m.m hos Linnéa så drog vi vidare lite efter 8. Först hem till Bella, och sen hem till Coffe.
Den sistnämnda åkte vi dock ifrån lika snabbt som vi kommit dit.
-->Ner till COOP och köpte lite godis, hem till mig och började kolla på "No reservations" bra film må jag säga.
Vid 23 var vi alla 3 nära att somna så Sofie och Bella valde att avsluta kvällen här.

Snart ska jag nog ta mitt pick och pack och hoppa i sängen och avnjuta en god natts sömn :)



Bilder från igår

Blev visst bara 2 bilder från igår

             
Isabella & Krille                              Jag, Bäckis & Viktor
                                                               Herregud!

Kvällens låt!


Alphabeat- Boyfriend


Lyssna på den några ggr så kommer ni tycka att den är grym sen!

Grillkväll

Om en timma ska jag möta upp Bella och Sofie, så ska vi handla lite att grilla till ikväll. Efter det går vi vidare till Linnéa och äter och har det trevligt. Efter det får vi se vad som händer :)


Godmorgon/lunch

Sovit bra?
Själv så somna jag direkt när jag kom hem inatt och sov som en stock. Var riktigt orolig att jag inte skulle orka upp, men smart som jag är ställde jag 5 alarm. När det 3 e alarmet hade ringt så kändes det onödigt att somna om igen.
Jag var helt enkelt uppe med tuppen idag också

Gårdagen då.
Vi kom till Coffe runt halv 9, och hade det faktist ganska tråkigt. Men ju längre kvällen led desto roligare blev det. Sen att man kanske inte får världens bästa omdöme efter några drinkar är en helt annan sak. Enligt Sofie är det iaf okej så för mig gör det inte ett skvatt! Caroline lekte förövrigt matchmaker igår,man kan säga vad man vill om det.

Ska försöka leta upp lite bilder från gårdagen också :)


Dags för mig att äta lite frukost, och sen kanske ta en powernap eller två.

Party!

Nu drar jag iväg till ett litet party, får hoppas på att det blir roligt. I vilket fall som helst så ska jag hålla mig nykter så jag orkar mig upp imorrn.

Ha en underbar kväll allesammans!

Kvällens låt!

DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da box


Bara för att det blir party nu så blir det denna låt! :)

Ikväll?

Kom nyligen hem från släktträffen, var faktist riktigt roligt att träffa folk som  jag annars bara träffar MAX 1 gång per år. Blev även en del skratt, som när jag och Pernilla skulle plocka lite körsbär med mormor och hon bryter av hela grenen med förklaringen " det blir lättare att komma åt bären såhär!" 

Ikväll blir det lite party, men kan nog inte bli mördarkrök men tanke på att jag ska upp kl 6 imorrn igen och jobba!

Vad ska ni andra göra ikväll då? :)

/A

What a wonderful

Vinbär+persika+jordgubbar = übergod smoothie!


Det lönar sig att experimentera ibland ! :)

Kristina

Kom precis hem från arbetet med brödet. Det var jobbigt kan jag säga er! Över 100 backar med bröd som skulle ut i butiken, och imorrn ska allt upprepas igen, gud!

Ska hoppa in i duschen nu, sen kila över till mamma och hämta kläder, tillbaka hit, byta om och sen åker jag iväg igen.
ut på landet för att träffa "släkten" och äta. Kristina dagen kallar vi den förövrigt ;)

Grattis till alla er som heter Kristina, och ha en härlig dag, njut av solen!

/ Anneli Kristina Linder

Jag lever!

Jag kom upp!
Det var riktigt svårt när klockan ringde för en kvart sen men jag lyckades pallra mig upp ur sängen tillslut.
Ska bara borsta tänderna, äta en banan och sen sticker jag.

Undrar hur mycket fel man kan göra på en sånt här jobb?!

Sängen väntar

Färdigduschad och allt så nu är det dags för mig att hoppa i säng. Tidigt idag eftersom att jag ska upp kl 6 imorrn för att jobba lite. Visserligen jobbar jag inte länge (om jag inte gör fel villsäga) men ändå, ingen skönhetssömn här inte.

Ska försöka skriva lite innan jag cyklar iväg imorrn, om jag kommer upp!

Sweet dreams are made of this


Kvällens låt!

Lady GaGa- Just dance



Ni får börja ladda till partyt tidigt, för den här låten är bra!

Lyckat!

Det blev lite ändrade planer. Istället för hemmakväll med en godisskål som sällskap så cyklade jag, bella och sofie ut till bresse och tog varsin glass istället. Satt på en filt och hade det mysigt bara. Var dock lite jobbigt att cykla ca 1.4 mil i värmen bara.

Fick även reda på för någon timma sen att jag ska jobba imorrbitti. Ska packa upp bröd istället för min syster, får se hur det går eftersom att jag aldrig gjort det förut!

Husvisning

Kom nyss hem från en husvisning av huset som mamma och göran är intresserade av. Jag tycker dom ska köpa det, blir granne med Isabella och allt isf.

Syster bestämde (!) att vi skulle ha svullo kväll så nu sitter vi här och väntar på att pizzan ska komma, och senare ska vi ner och köpa godis och bara tjocka oss framför tv:n.


Nu kom pizzan, matdags!

Ashley Tisdale



He said She said



Faktist helt okej låt, förvånande nog

Brännan närmar sig

Nej nu har jag tröttnat på att sola, det är fruktansvärt tråkigt!
Första 30 minuterna är det skönt och man ligger där och njuter, men sen slår rastlösheten in och då vet man inte vart man ska ta vägen.

Men det känns ändå som att jag har börjat bygga upp brännan lite nu :)



Prisa Gud, jag har fått färg!

Sunshine!

Nu kom solen fram på riktigt, stekande hett är det också.
Solning för fulla muggar blir det såklart och när jag kommer in igen har jag förhoppningsvis fått lite färg!
Tycker lite synd om mina grannar bara eftersom jag vrider upp volymen på datorn på max för att höra, men dom överlever..  nog

One day..

Upp & hoppa ligg inte och dra dig osv.osv.
Godmorgon!
Lyckades gå upp tidigt idag med, har därför redan hunnit med en runda i spåret, frukost och lite tv-tittande.
Måste snart ta in tvätten som jag lovat också, och städa köket som börjar se ut som ett bombnedslag!
Detta är den enda som är jobbigt med att vara ensam hemma, städningen. Matlagningen har jag inga problem med eftersom att jag för tillfället verkar leva på nudlar, fast det är gott så jag överlever :)

Justja, vädret är helt okej. Varmt men inte fan är det 30 grader och strålande sol. Men det kanske kommer framåt dan.

Nej nu väntar tvätten,
tjingeling!

Sleep tight

Sovdags för mig, så nu drar jag på dejt med kudden i de närmsta 10 timmarna.
Förhoppningsvis vaknar jag upp till den utlovande solen, och 30 gradiga värmen som utlovats.
Om inte blir jag arg på alla tidningar som ger mig falska förhoppningar om sol och värme.

Sleep tight and don't let the big bugs bite
/A

Kvällens låt


Alphabeat - Fascination



Denna låt för en alltid på bra humör

Död kväll

Efter att ha ätit nudles till middag idag också så uträttade jag lite ärenden men sofie. Efter det fixade vi även lite. När hon gick hem så gick jag 2 rundor i spåret, och nu sitter jag här utan en aning om vad jag ska göra. Förutom att prata med Coffe som också verkar ha det tråkigt denna kväll.


Dum telefonförsäljare?!

Han - Hej jag heter Anders och ringer från --------- är Tony hemma?
Jag- Nää det är han inte, han är bortrest
Han- Okej, kan DU tänka dig att svara på några frågor istället för han?
Jag- Men, jag tror inte ens att vi har ---------?!
Han- Nähä, men du kanske kan tänka dig svara på frågorna i alla fall?
    Väntar inte på mitt svar utan börjar prata igen
Han- Är du nöjd med servicen du får av oss?
Jag- Va?
Han- Eller är det något mer du önskar få ut av oss?
Jag- Öhö, hrm... vi har ju inte ens det sa jag ju?
Han-Men tycker du priserna är bra?
Jag- JA, INGET ÄR LIKA LÅGT SOM ER!
Han- Ja men då tack.....
"Lägger på luren och återvänder till mitt tv-tittande samtidigt som jag muttrar väldigt fula ord"

How about love?

Five hundred twenty five thousand six hundred minutes
Five hundred twenty five thousand moments so dear
Five hundred twenty five thousand six hundred minutes
How do you measure, measure a year?

In daylights, in sunsets,
In midnights, in cups of coffee?
In inches, in miles,
In laughter, in strife?

In five hundred twenty five thousand six hundred minutes,
How  do you measure a year in the life?

How about love?

Frukost

Kom in efter morgonpromenaden för en stund sedan. Gick 4 km som vanligt. Har även hunnit göra/äta en smoothie till frukost, mycket gott :)
Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, men nått kommer jag säkret på (:


Sovdags

Läggdags för min del, ganska tidigt för en gångsskull. Av nån anledning så har jag börjat gå runt och va trött hela tiden så får väl helt enkelt ta och sova ut riktigt ordentligt nu.  Lägga mig tillrätta i sängen, somna in och sedan förhoppningsvis vakna till strålande sol och fågelkvitter imorgon. Eller ja, drömma går ju alltid.
 /A

Film-Hancock

Kvällens film blir Hancock.
De flesta som sett den säger att den är bra så jag hoppas
 verkligen inte att jag kommer slösa bort 2 timmar av mitt liv genom
att kolla på någon värdelös film om en ex-superhjälte.
Men med Will Smith i huvudrollen kan det väl inte bli annat än bra antar jag :)

Vad hände?

Ligger och kollar på Idol auditions genom åren och kom att tänka på att Agnes Carlsson är som bortblåst från jordens yta. Synd det, gillade faktist hennes musik. Får hoppas på att hon kommer tillbaka med en superhit inom en snar framtid! :)

 

Hard WALK WALK

Kom nyss in efter en liten promenad på 1 mil, det sticker i benen efter det kan jag säga. Kan vara för att jag hade långbyxor, jacka osv på mig och för att det därför blev alldeles för varmt. Eller så struntar jag bara i bortförklaringarna och erkänner att jag är nedrans otränad för tillfället. Men snart, snart är jag i tip topp form!..
 ...Förhoppningsvis

Mat

Tog den enkla utvägen idag och lagade nudlar, gott och omöjligt att misslyckas med :)

Får se vad som händer senare, men det lutar åt en hemmakväll för min del. Ska försöka hitta nån bra film så jag kan bädda ner mig i soffan och kika på den. Syster kommer också hit och sover inatt eftersom att hon inte vill sova själv hos mamma.

Gratis bio

Varför inte gå på bio helt gratis? Bli medlem genom länken nedanför och få 75 poäng direkt, när du har 400 poäng skickas en bio biljett hem till dig, helt gratis!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51525


I'm Fu**ing Matt Damon

Dom flesta av er har säkert redan sett Sarah Silverman - I'm Fucking Matt Damon.
Nu har även denna låt/video blivit nominerad till en Emmy, välförtjänt tycker jag.
Grym komiker!


All alone

Nu åkte dom iväg och jag är ensam kvar hemma, 1 vecka av självständighet. Matlagning, städning.... och INGEN som säger åt mig vad jag ska göra. Me like trots allt! ;)

It's raining

Klarade av att gå upp tidigt idag också, studsade upp ur sängen och gick ut i spåret. Dessvärre kom jag rätt i ösregnet och var därmed en aning blöd när jag äntligen kom hem.

Nu ska jag kila och äta frukost och sen säga hejdå till pappa och bröderna som åker på semester igen.

Godnatt

Nej nu börjar mina ögon kännas tunga och ögonlocken åker sakta men säkert neråt. Vilket tyder på att det är sovdags för min del. Ska försöka ställa klockan imorrn med så att jag kommer ut och går lite på morgonkvisten.
Sov sött sötnosar


andras olycka= min lycka

HAHA, tänk vad roligt det kan vara med andras olycka ibland :D

Michael Jackson

Man kan säga vad man vill om M.J men absolut INGEN kan förneka att han är en av världshistoriens absolut bästa artister!













Förövrigt så såg han bra ut en gång i tiden också :)

tonight

Kvällen spenderades med sofie och bella hemma hos sofie. Blev en lung kväll med tv och kladdkaka som sofie för första gången lyckades med! Kikade även på Den där Mary, lika bra varje gång man ser den :)

Nu blir det en liten promenad runt stan med Såfia så ska kila upp på rummet och byta kläder och sen dra mig utåt för att möta upp henne vid vår vanliga mötesplats.

Tjingeling

Feelgood

Life is life is life is good since you came to my rescue
Erased the past and made me new
Oh such a pretty little face you put me in a state of grace
And take us to a higher place
I'm not letting you go,

Every little thing you do, is everything I want from you
Can never get enough of you, you make me feel good
It's every little thing you say I love in every single way
Like sunshine on a rainy day 
you make me feel good

Walking in Memphis


Cher- Walking in Memphis

Äckel

På promenaden gjorde jag en fasanfull upptäckt. Flygmyrorna har invarderat staden och dom går till anfall också!
Helt plötsligt när jag gick så kom en svärm med dessa äckel-djur, de flög rätt in i ansiktet på mig och jag var tvungen att slåss för mitt liv (nästan). Buhu nej jag vill inte ha djuren här, dom är bara fula, äckliga och jäkligt irriterande! ;o

 

A

Solen fortsätter att lysa och jag har därför ingen anledning till att bara sitta inne hela dagen. Ska därför ge mig ut på en promenad om en stund och sedan äta lite nudlar. Smarrigt värre :)

Morgon

Gomorron!
Var duktig och ställde klockan på 9 idag för att jag hade bestämt mig för att jogga lite på morgonen.
Blev en runda på 4 km och herregud vad trött jag var! Visserligen är det 25 + ute men ändå, efter bara 4 km brukar jag inte bli såhär trött! Nej nu får jag ta tag i det här med löpningen osv för på detta vis kan man ju inte ha det.
Duschade nyss och ska alldeles strax avnjuta en frukost, om vi har något hemma dvs.

Photograph




I've got sunshine on a cloudy day.

The happening

Kom nyss hem efter filmen. Den var helt okej, äcklig om jag får säga det själv.  Dessvärre verkade Enköping hyrt in en B-rulle ( typ oredigerad eller nått) så micken syntes i bild ungefär var 3 e scen, DÅLIGT!


Ska nog dra på dejt med sängen om ett tag, efter att ha avslutat alla samtal med MSN- folket. Så det kan nog ta ett tag innan jag kommer till sängs i alla fall.
Sov sött

Bio

Nyligen bestämdes det att kvällen kommer att spenderas i en biosalong tillsammans med tjejerna.
Filmen som vi ska se och granska är The happening. Rysare blir det alltså för omväxlingsskull, mest spännande är dock inte filmen utan det är hur mycket Bella vågar SE av filmen.

Berättar om filmen och om hur mycket Bella såg av den när jag kommer hem :)

I kissed a girl


Resan..

För en vecka sen bar det av till Öland, ditresan blev inte så lyckad då vi märkte att vi åkt fel ett antal mil och hamnat i Lidköping (?), kom fram runt 23 och hade därmed suttit i bilen i drygt 7 timmar.
Vi kröp till sängs ganska snabbt när vi kommit fram och vaknade upp på söndagen av att solen sken, vi sprang genast ner till stranden och låg där.
Även måndan började på detta strålande sett, men det blev snabbt dåligare väder.
HELA den resterande veckan var det dåligt väder. Och om man låser in the Linder(+signuel, kostoglous)  family  under samma tak utan en chans att lämna stället så kan man räkna med bråk.

Bråk och regn var därför det som mestadelen av resan gick ut på. Även en hel del onyttigheter fick man i sig, men det får man räkna med på semestern!


Direkt när jag anlände till hemmets lugna vrå kallades jag ner till donken för att umgås lite med Bella och Sofie, även Carro gjorde oss sällskap när hon avslutat sitt pass. Ikväll får jag se vad som händer, men om jag stannar hemma så kan jag lova att jag somnar tidigt!

XO

Avfärd!

Nu drar familjen Linder (+signuel & kostuglos) till Öland för att bo i huset pappa vann! :)
Kommer tillbaka om 1 vecka om jag klarar att umgås med familjen utan att få ett psykbryt.

Over and Out
XoXo


Förlovad!

GRATTIS SYSTER OCH HÅKAN TILL FÖRLOVNINGEN!


:)

Gomorgon

Godmorgon alla morgonpigga människor därute. Såg till att gå upp ganska tidigt idag för att hinna med en runda i spåret och lite till innan vi åker. Pappa, bror och maggan åkte redan vid 8 imorse så dom kommer antagligen redan vara framme vid huset när vi åker. Kommer inte komma iväg fören runt 15 eftersom att syster jobbar, sen kör vi roadtrip för hela slanten, jag, syster och bror!

Nej nu måste jag packa lite mer eftersom att det bara är halvfärdigt ;o

Rent

Var en bra film på tv ikväll iallafall, musikalen Rent!
Verkar som dom flesta tycker att filmen bara är jobbig och dryg att kolla på då dom sjunger igenom större delen av filmen. Själv tycker jag att det är just det som gör den så bra plus att denna film har ett väldigt starkt budskap som förmedlas!



Har du inte sett den?
Se den NU!


Pengaproblem

Har äntligen övertalat pappa att han ska "sponsra" ett köp av en skinnjacka och även en jeansjacka. Han betalar hälften, och jag andra halvan, SUVERÄNT tänkte jag och skuttade glatt upp på rummet för att kika efter hur mycket jackorna skulle kunna kosta utan att spräcka min budget. Glädjen jag nyss känt för att äntligen fått som jag velat försvann dock snabbt när det visade sig att jag endast hade 100 kr i plånboken, 100 på kortet och sen lite småmynt.

Så bra är jag på att ha koll på min ekonomi, att jag lyckades få ett MVG i företagsekonomi förvånar mig därför starkt!
Nej, jack-köpen för vänta ett tag till tils jag fått lön, hur mycket det blir utelämnas för fantasin då jag själv inte har en suck om vad jag lyckas skrapa ihop innan sommaren är slut.
I-lands problem, jag vet!

Over and out


Kul!


Kul att vädret inte verkar vara det allra bästa på ön
och kul att jag har tråkigt som ett as men har lovat att stanna inne ikväll.
Kuligast av allt är att det bara verkar gå kassa prgram/filmer på tv ikväll!
Mitt liv är kul helt enkelt!

Förlåt, men när jag har tråkigt så har jag verkligen TRÅKIGT
och det betyder att jag inte har annat för mig än att sitta här och skriva.
Tummen upp för mig!

Kniv i ögat

"David håll tyst annars får du en kniv rätt i ögat!"
Familjemiddagar är alltid lika trevliga, eller hur var det ni igen?



Förövrigt regnar det ute nu och jag blir deprimerad p.g.a det dåliga vädret :(

Lawrence


Mia Rose- Lawrence



Ja, jag nöter youtube musik!
särskilt när den är såhär bra :)

GI

Nästan hela dagen har gått åt till att packa och inhandla lite saker till resan imorrn.
Ledsen Sofie och Bella men jag måste ta uppehåll från alla GI - mat och det nyttiga livet.
Men bara för en vecka, och sen är jag back on track igen! :)


Ska bli så skönt att bara komma bort från enköping i en vecka, även fast det betyder att jag måste tillbringa en hel vecka med endast min familj och dryga syskon! Men allt löser sig bara det är bra väder :)

Nej, packningen väntar och jag måste leta upp lite tröjor som jag kan ta med mig.
X

Nytt försök

Sofie lyckades övertala mig att börja blogga igen så nu hoppar jag på bloggkarusellen again, så får vi se hur lyckat det slutar denna gång!
Dagen har gått åt till att sova, packa och motionera lite. Tänkte också sola lite, men det var så otroligt tråkigt så tar ifatt allt solande på Öland istället. För då, mina damer och herrar, ska jag bli brun!

Måste nog fortsätta med packandet snart med tanke på att bilarna ska packas imorrn och sen på lördag åker vi.
 4 - 5 timmars bilåkande, vilket antagligen kommer innebära offantligt många " är vi framme snart?" frågningar och ett antal " Hej kom och hjälp mig!" stunder. men det slutar säkert bra ändå, förhoppningsvis!

RSS 2.0